morgen-thuis-foto-m-bungalow-panorama-2-1

HET RUIMTELIJKE DESIGN VAN MORGEN THUIS

Het scherp geprijsde woonconcept van Morgen Thuis ™ biedt woningen met een vrije 360° leefruimte. Dit bijzondere ontwerp is tot stand gekomen door de trap, de keuken, het toilet en de meterkast in het midden van de woning te plaatsen. Daardoor ontstaat er een open360° leefruimte die helemaal naar eigen idee kan worden ingericht.

 

Ruimtelijk gevoel
Deze opzet laat het toe om de woning op veel verschillende manieren te gebruiken. Je bent niet langer gebonden aan een vaste plek voor de positionering van de woonkamer en de keuken. Omdat alle faciliteiten zich rondom de kern van het huis bevinden, blijven de buitenwanden vrij. Dit geeft een ruimtelijk gevoel. Het zorgt voor vrijheid en uitzicht.

 

Beleving met buiten
Doordat de woning is afgewerkt met eigentijdse materialen voelt de woning veel ruimtelijker dan een traditionele woning, ondanks het beperkte vloer oppervlak. Daarnaast zorgen de grote glaspuien voor een directe beleving met buiten. Dit versterkt het gevoel van ruimte nog eens extra. In ontwerp ‘L’ en ‘XL’ hebben we bovendien een ruime vide opgenomen.

Neem contact met ons op.

Stuur ons een berichtje, dan nemen we snel contact met je op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search