Ontwerp XL – de drielaagse eengezinswoning van Morgen Thuis *

Morgen-Thuis_XL-Drielaagse-Eengezinswoning

‘XL’ is onze strakke drielaagse eengezinswoning mét dakterras. Dit moderne ontwerp is geschikt voor een gezin met één, twee of meerdere kinderen. In het basisontwerp bestaat de begane grond uit één open ruimte met in het midden een zogeheten techniekkern. Deze kern bestaat uit het keukenblok, de trap naar boven, de wc en de technische installaties. Door deze techniekkern heb je vrijheid om de ruimte in te delen zoals jij dat wilt. Op de verdieping heeft de woning drie slaapkamers en een badkamer. Door de verdieping gedeeltelijk open te laten hebben we een vide gecreëerd. Deze geeft op de begane en op de overloop een ruimtelijk effect. De bovenste verdieping is naar eigen inzicht in te delen.

*Samen met de architect bepaal jij de finishing touch. Zonder bijkomende kosten. Als alle seinen op groen staan, dan leveren we de woning na vijf weken bouwen aan je op. Dat is praktisch morgen thuis. Wil je liever een aangepast ontwerp? Dat kan ook. Neem contact met ons op.

Aangepast ontwerp? Dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op. We denken graat mee over een ontwerp dat voldoet aan jouw specifieke woonwensen.

DUURZAAMHEID

Inclusief zonnepanelen

Hoogwaardige Isolatie

Duurzaam Materiaalgebruik

Gratis Daglicht & Warmte

Natuurlijke Ventilatie

Inclusief vloerverwarming

VOORBEELDPLATTEGROND

SPECIFICATIES

De woning heeft een basisoppervlak van 7 bij 12 meter. Door de positionering van de kern zijn er op de begane grond twee leefgebieden gecreëerd van respectievelijk 25 en 25 vierkante meter. Op de verdieping heeft de woning drie slaapkamers (8,5, 11,5 en 12 vierkante meter). In de badkamer is ruimte voor een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Indien gewenst kan er ook een bad geplaatst worden. De zolderverdieping (40 vierkante meter) kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Het totale gebruiksoppervlak van de woning is 180 m2. De totale inhoud is 697 m3.

De woning is gebouwd van uitsluitend hoogwaardige materialen. Denk aan goede isolatie, aluminium buiten kozijnen, strakke houten binnen kozijnen, hoogwaardige deuren en veiligheidsbeglazing. Alle ramen en deuren zijn voorzien van politie keurmerk hang- en sluitwerk.

Alle woningen van Morgen Thuis™ worden strak afgewerkt. De wanden plafonds worden sausklaar opgeleverd. De wanden en vloeren van de sanitaire ruimten worden betegeld en het sanitair wordt gemonteerd. Je mag zelf kiezen welk sanitair je in de woning wilt hebben.

De woningen zijn zeer goed geïsoleerd. Ze voldoen ruimschoots aan de EPC-eis die de overheid stelt. Wil je de woning nog energiezuiniger dan deze al is? Dan bieden we een extra duurzaam-pakket aan. Door extra zonnepanelen te plaatsen en triple beglazing toe te passen word de woning nog zuiniger.

Neem contact met ons op.

Stuur ons een berichtje, dan nemen we snel contact met je op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search