FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, al onze ontwerpen kunnen worden aangepast. Als je kiest voor ontwerp M, L of XL dan worden de details in overleg met jou ingevuld. Denk aan de plek van de stopcontacten. Heb je specifieke wensen? Dan kunnen we er samen met jou ook voor kiezen om het ontwerp om te gooien. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Ja, dat kan, met uitzondering van elementen die vast staan, zoals de trap.

Ja, dat kan. Samen met de architect bepaal jij de gevelindeling.

Ja, dat kan. Je kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact opnemen met Marten Jansen – 06 2953 3300.

Het huis wordt verwarmd met een hoge rendement cv-ketel. In de woning worden verder vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren toegepast.

Het huis wordt gebouwd met uitsluitend herbruikbare duurzame bouwmaterialen. De woningen zijn daarnaast zeer goed geïsoleerd. Ze voldoen ruimschoots aan de EPC-eis die de overheid stelt. Wil je de woning nog energiezuiniger dan deze al is? Dan bieden we een extra duurzaam-pakket aan. Door extra zonnepanelen te plaatsen en triple beglazing toe te passen wordt de woning zuiniger.

Ja, voor een cv ketel is een gasaansluiting vereist. In overleg kun je er ook voor kiezen om de woning gas-loos uit te voeren. Indien gewenst kunnen wij je daar alles over vertellen.

De woning wordt opgetrokken uit een betonnen funderingsstrook, strak afgewerkte massieve betonnen verdiepingsvloeren en keramische muurstenen, die strak worden afgestuct.

Nee, in de basisontwerpen M, L en XL is geen buitenberging opgenomen.

Dat is afhankelijk van het bestemmingsplan dat van toepassing is op de kavel. In het bestemmingsplan staat omschreven welke voorwaarden gelden voor een nieuw te bouwen woning op die plek. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Ontwerp M en ontwerp L zijn te bezichtigen in Borne, Twente. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij doen de aanvraag van de omgevingsvergunning, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Neem contact met ons op.

Stuur ons een berichtje, dan nemen we snel contact met je op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search