Ontwerp M – de bungalow woning van Morgen Thuis *

Morgen Thuis Bungalow Woning 'M'

‘M’ is onze strakke bungalow woning met verhoogde kop en staart. Dit moderne en eigentijdse ontwerp is perfect geschikt voor een eenpersoons huishouden of een stel. In het basisontwerp bestaat de bungalow uit één open ruimte met in het midden een zogeheten techniekkern. Deze kern bestaat uit het keukenblok, de wc en de technische installaties. Door deze techniekkern heb je alle vrijheid om de ruimte in te delen zoals jij dat wilt. Daarnaast zijn er twee kamers en een badkamer. De bouwtijd van de woning is vijf weken.

*Samen met de architect bepaal jij de finishing touch. Zonder bijkomende kosten. Als alle seinen op groen staan, dan leveren we de woning na vijf weken bouwen aan je op. Dat is praktisch morgen thuis. Wil je liever een aangepast ontwerp? Dat kan ook. Neem contact met ons op.

Aangepast ontwerp? Dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op. We denken graat mee over een ontwerp dat voldoet aan jouw specifieke woonwensen.

DUURZAAMHEID

Inclusief zonnepanelen

Hoogwaardige Isolatie

Duurzaam Materiaalgebruik

Gratis Daglicht & Warmte

Natuurlijke Ventilatie

Inclusief vloerverwarming

VOORBEELDPLATTEGROND

SPECIFICATIES

De woning heeft een basisoppervlak van 6,5 bij 16,6 meter. Door de positionering van de kern zijn er op de begane grond twee leefgebieden gecreëerd van respectievelijk 15 en 25 vierkante meter. De woning heeft twee slaapkamers (beide 15 vierkante meter). In de badkamer is ruimte voor een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Indien gewenst kan er ook een bad geplaatst worden. Het totale gebruiksoppervlak van de woning is 108 m2. De totale inhoud is 441 m3.

De woning is gebouwd van uitsluitend hoogwaardige materialen. Denk aan goede isolatie, aluminium buiten kozijnen, strakke houten binnen kozijnen, hoogwaardige deuren en veiligheidsbeglazing. Alle ramen en deuren zijn voorzien van politie keurmerk hang- en sluitwerk.

Alle woningen van Morgen Thuis™ worden strak afgewerkt. De wanden plafonds worden sausklaar opgeleverd. De wanden en vloeren van de sanitaire ruimten worden betegeld en het sanitair wordt gemonteerd. Je mag zelf kiezen welk sanitair je in de woning wilt hebben.

De woningen zijn zeer goed geïsoleerd. Ze voldoen ruimschoots aan de EPC-eis die de overheid stelt. Wil je de woning nog energiezuiniger dan deze al is? Dan bieden we een extra duurzaam-pakket aan. Door extra zonnepanelen te plaatsen en triple beglazing toe te passen word de woning nog zuiniger.

Neem contact met ons op.

Stuur ons een berichtje, dan nemen we snel contact met je op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search